Kahvakuulaleiri lauantaina 10.7.

Lauantaina 10.7. järjestetään ensimmäinen kahvakuulaleiri Hakalanmäen Ryhti ry:n jäsenille. Paikkana on tuttu “kotikenttä” Sonninmäen puistossa. Leiri aloitetaan kello 14 ja se kestää arviolta 3-4 tuntia.

Leiri-iltapäivä tulee koostumaan kolmesta harjoituksesta.

Ensimmäisessä harjoituksessa keskitytään nostotekniikoiden hiomiseen. Oikeiden nostotekniikoiden hallinta on edellytys vammojen välttämiselle ja harrastuksessa etenemiselle.

Toinen harjoitus on reippaampitahtinen kahvakuulajumppa aikasarjoina. Tämä harjoitus muistuttaa keskiviikon yhteisharjoitusta, mutta on kestoltaan hieman pitempi.

Iltapäivän viimeinen harjoitus alkaa erilaisilla jonglöörijliikkeillä, kuten kuulan irroituksilla ja flipeillä. Sen jälkeen jatketaan heittoharjoituksilla ja erilaisilla raahausharjoituksilla. Seura toimittaa paikalle heitto- ja raahausharjoituksia varten sopivia kuulia.

Harjoitusten väleissä pidetään 20-30 minuutin mittainen tauko, joka kannattaa käyttää hyödyksi neste- ja energiavarastojen palauttamiseen.

Tarkoitus on järjestää fyysisesti haastava iltapäivä, josta varmasti jokainen osallistuja saa paljon irti. Ketään ei ole kuitenkaan tarkoitus rääkätä puolikuoliaaksi, vaan harjoitteita voidaan skaalata jokaisen taitojen ja kuntotason mukaan.

Leirille tulee ilmoittautua viimeistään keskiviikkona 7.7., sähköpostilla kalle.pyykkonen@gmail.com, puhelimella p. 040 763 8932 tai suullisesti keskiviikon yhteisharjoituksissa.

Leiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Jäseneksi voi liittyä täällä.

2 thoughts on “Kahvakuulaleiri lauantaina 10.7.

  1. Saako tulla hengailemaan ilman varsinaista jumppailua? Olkapää paketissa ja joudun lepuuttamaan sitä toistaiseksi, mutta olisi muka silti yhtyä tunnelmaan ja ehkä sitä jotain voi oppia ihan vaan seuraamallakin 🙂

    Like

  2. Voi tulla myös hengailemaan. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close