Tuomarikoulutus ja salikisat

Hakalanmäen Ryhti järjestää kahvakuulaurheilun tuomarikoulutuksen ja salikisat lauantaina 2.2.2013 klo 10 – 15 Hyvinkäällä Urakantalon salissa (Kauppalankatu 18) Hyvinkään yhteiskoulun palloilusalissa (Uudenmaankatu 17, käynti Hyvinkäänkadun puolelta). Tapahtuma on maksuton.

Tuomarikoulutus kestää reilut kaksi tuntia, minkä jälkeen nostetaan salikisat. Kisassa uudet koulutetut tuomarit pääsevät heti kokeilemaan taitojaan kokeneempien tuomarien ohjauksessa. Tuomarikoulutus oikeuttaa toimimaan tuomarina virallisissa kilpailuissa, mukaanlukien SM-kilpailut. Koulutus ei kuitenkaan velvoita osallistujaa mihinkään.

Kisassa kuulan painon ja nostomuodon (biathlon, lc, työntö, tempaus) voi valita vapaasti. On myös mahdollista tehdä useampi suoritus.

Ilmoittautumiset sähköpostilla teemu.s.jokela(at)gmail.com. Ilmoita osallistutko tuomarikoulutukseen, kisaan vai molempiin. Ilmoita myös minkä painoisella kuulalla nostat ja tuotko omat kuulat kisapaikalle.

Tervetuloa mukaan uudet tuomarikandidaatit, kertaajat, niin ensikertalaiset kuin kokeneemmat kisaajatkin!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close