Jokamiesluokan tempauskisat Hyvinkäällä

Hakalanmäen Ryhti järjestää “jokamiesluokan” kahvakuulakisat Hyvinkäällä Yhteiskoulun palloilusalissa (Uudenmaankatu 17, sisäänkäynti Hyvinkäänkadun puolelta) sunnuntaina 25.8. klo 14 alkaen. Kilpailulajina kisoissa on tempaus. Kisat on tarkoitettu jokaiselle kahvakuulan nostamisesta innostuneelle miehelle ja naiselle, erityisesti aloittelijoille, eikä aiempaa kokemusta kilpailemisesta tarvita. Toki kokeneemmatkin nostajat ovat tervetulleita nostamaan. Kuulan painon voi valita kukin kilpailija itse ja halutessaan voi tehdä puolitetun 5 min. suoritusajan. Ennen kilpailua pidetään kilpailijainfo, jossa käydään läpi oikea nostotekniikka, säännöt ja kisan kulku. Tuomareina toimivat kokeneemmat kilpailijat ja tuomarilinja on hyvään tekniikkaan opastava/kannustava.

Ennen kisaa järjestetään kahvakuulaurheilun tuomarikoulutus klo 12-14.

Ilmoittautumiset kisaan ja tuomarikoulutukseen sähköpostilla alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen marko.suomi@iki.fi. Ilmoita nimesi, kuulan paino, suoritusaika 5/10 min., osallistutko myös tuomarikoulutukseen  ja aiotko nostaa omalla kuulallasi.

Tervetuloa mukaan!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close