Kesän leiripäivän ohjelma varmistunut

Ryhdin jäsenille tarkoitetun leiripäivän ohjelma on nyt selvillä. Pääsemme nauttimaan jälleen korkeatasoisten vierailevien ohjaajien annista. Leiri pidetään Sonninmäen kentällä sunnuntaina 28.7. klo 12 – n. 16.

Leiri aloitetaan keppijumpalla, jonka vetää pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen Harri Autero. Harri on viime vuosina toiminut oman työnsä ohessa mm. Hyvinkään Tahkon miesten Superpesisjoukkueen ja Pontevan naisten SM-sarjajoukkueen fysiikkavalmentajana.

Leirin kahvakuulaosuuden pitää menestynyt kahvakuulaurheiluvalmentaja ja -kilpailija Eveliina Koivula. Eveliina vetää omaa treeniporukkaansa Kuulasaunaa Espoossa. Lisäksi hän on mm. Painonnostoliiton kahvakuulavaliokunnan pj.

Leirin kolmas osuus on toiminnallista harjoittelua, ohjaajana Juha Höök Heraclesilta ja Lopelta. Juhalla on pitkä kokemus mm. turvallisuusalan kouluttajana ja kamppailulajipuolelta.

Ilmoittautumiset 22.7. mennessä sähköpostilla Marko Suomelle marko.suomi[at]iki.fi. Huom. on tärkeää ilmoittautua etukäteen, että pystymme hankkimaan riittävästi keppejä ensimmäistä osuutta varten.

Leiri on tarkoitettu Ryhdin jäsenmaksun (10€/vuosi) maksaneille jäsenille. Jäseneksi ehtii vielä hyvin liittyä täältä: http://www.ryhtikahvakuula.net/jasenyys/

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close