Lokakuun sunnuntaitreenit

Lokakuussa meillä on mahdollisuus saada opetusta olympianostoissa (työntö ja tempaus levytangolla) Tomi Silvennoisen vetämänä. Treenikerrat ovat su 12.10 (rive ja työntö) ja su 26.10. (tempaus). Kertojen välissä su 19.10. treenataan normaalikaavan mukaan, pääaiheena silloin kuulatempaus.

Ei kannata missata näitä mahdollisuuksia oppia uusia liikkeitä. Tarkoitus on lähinnä saada lisää vaihtoehtoja “työkalupakkiin”. Näitä voidaan sitten jatkossa toisinaan käyttää voimaosuudessa tai voimapainotteisten kuntopiirienkin osana. Kaikille olympianostot eivät välttämättä sovi. Siinä tapauksesa pyritään löytämään niille korvaavia liikkeitä.

Sisätreenit sunnuntaisin klo 15-17 CrossFit Hyvinkään salilla (Rihimäenkatu 89). Kertamaksu 4 € käteisellä, tai laskulla jälkikäteen kuukausittain.

Kaikkien seurojen nostajat ovat tervetulleita mukaan. Ryhdin jäsenyys ei ole pakollinen.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close