Berliinin leirin ilmoittautumiset

Berliinin leirille on tullut kymmenkunta alustavaa ilmoittautumista. Ilmoittautumisaikaa matkalle on vielä reilun viikon verran, eli keskiviikkoon 12.11. saakka. Sen jälkeen pystymme vahvistamaan hinnan, jolloin on viimeinen hetki varmistaa tai perua oma osallistuminen.

Air Berliniltä on pyydetty ryhmätarjous ja hotelleja kilpailutetaan parhaillaan.  Lentoyhtiön mukaan alle 15 hengen ryhmillä kannattaa useimmiten ostaa lennot “yksittäin” (max. 9 matkustajaa per transaktio) lentoyhtiön verkkokaupasta. Silloin lentomatkan hinta on edullisempi, mutta peruutusoikeutta ei ole. Kunhan tiedämme osallistujien määrän ja saamme tarjouksen, pääsemme päättämään kumpi on viisaampi ratkaisu meidän tilanteessa.

Lennot täytyy maksaa etukäteen niitä varattessa. Majoituksen ehtii maksaa myöhemminkin.

Yritämme päästä matkaan mahdollisimman edullisesti, siksi tämä matkanjärjestäminen on vähän epämääräistä juuri nyt. Alkuperäinen aikataulu on kuitenkin edelleen voimassa. Meno perjantaina 30.1. iltapäivällä/illalla ja paluu maanantaina 2.2. illalla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kallelle kalle.pyykkonen@gmail.com tai p. 040 763 8932.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close