Ryhdin treenit sopivan haastavia ja opetus tasokasta

Loppuvuodesta 2014 toteutetun treenikyselyn tuloksena selvisi, että sekä keskiviikko- että sunnuntaitreenit ovat olleet sopivan haastavia ja tekniikkaopetuksen tasoon on oltu tyytyväisiä. Ryhdin nykyinen toimintamalli koetaan hyvänä.

Vastauksia tuli yhteensä 20 kappaletta. Vastaajista Ryhdin jäseniä oli 15. Puolet vastanneista oli käynyt sekä keskiviikko- että sunnuntaitreeneissä, seitsemän vastaajaa vain sunnuntaitreeneissä ja kolme vastaajaa vain keskiviikkotreeneissä.

Kaikkien keskiviikkotreeneissä käyneiden mukaan keskiviikkotreenit ovat olleet sopivan haastavia. Kahden vastaajan mukaan keskiviikkotreeneissä on liian vähän tekniikkaopetusta ja 11 vastaajan mukaan tekniikkaopetusta on sopivasti. Kaikkien vastanneiden mukaan keskiviikkotreenien tekniikkaopetus on ollut helposti omaksuttavaa.

Sunnuntain treenit ovat yhtä vastaajaa lukuun ottamatta sopivan pituisia, yhden vastaajan mielestä ne ovat liian pitkiä. Sunnuntain treeneissä on kahden vastaajan mielestä liian vähän tekniikkaopetusta ja 15 vastaajan mielestä sopivasti tekniikkaopetusta. Kaikkien vastanneiden mielestä sunnuntaitreenien tekniikkaopetus on helposti omaksuttavaa ja sunnuntaitreenien fyysisyys on sopivan haastavaa. Kaikki vastanneet olivat sitä mieltä, että Ryhdin tulisi jatkaa nykyistä toimintamalliaan.

Tässä vielä vapaan palautteen poiminnat:

”Mahtavaa ja pyytetöntä toimintaa. Jatkakaa samaa rataa! :)”

”Voisiko sunnuntaisin olla joskus kaksi ohjaajaa paikalla? Ehtisi enemmän antamaan opastusta? Kallelle iso kiitos sunnuntaitreeneistä!”

”Kiitos kaikille vetäjille. Upeaa että jaksatte vetää näitä treenejä viikosta toiseen. Keskiviikkotreenit pysyvät mukavan monipuolisina koska kaikilla vetäjillä on oma tyylinsä ja painopisteensä treeneille. On kyykkyihin painottavaa vetäjää, yläkroppaan painottavaa ja tasaisesti kaikkiin lihasryhmiin ottavaa treeniä. Sunnuntaitreenit ovat raskaampia, mutta niin kuuluu ollakin. Sielläkin treeniä pystyy keventämään käyttämällä kevyempiä painoja. Etenkin sunnuntaitreenien tekniikkaopetus on ollut loistavaa. Erikoiskiitos Kallelle tästä! Jatkakaa samaan malliin!”

”Olen sunnuntaitreeneissä ja minusta ne ovat aika pitkiä. Ehkä puolitoista tuntia, mutta minä olen nyt vasta alokas, enkä vielä osaa kunnolla.”

”Hienoa, kun sunnuntaitreeneissä saa käydä myös kuntoilumielessä ja voimaosuudessa on kevyempiä vaihtoehtoja rajoittuneille :). Kiitos ohjaajille suuresta panostuksesta. Arvostettavaa hyväntekeväisyyttä!”

”Sunnuntaitreeneihin valmistautumista helpottaisi, jos etukäteen tietää päälajin mitä kuulassa treenataan. Sitten osaisi ottaa kotoa mukaan sopivan/sopivat kuulat. Laji on ainakin joskus julkistettu etukäteen, mutta ei mielestäni aina. Toivottavasti treenit jatkuu crossfit-salilla. Paikka sopii treeneihin erinomaisesti! Pelkän kuulan takia ei varmaan tulisi ajeltua niin pitkää matkaa sunnuntaisin.”

”Ehdottomasti treenit jatkossakin crossfit-salilla!”

”Olisi kiva jos jossain vaiheessa pystyttäisiin järjestämään jonkinlainen kehonpainoharjoitteluseminaari tms. Ja mitä aikaisemmin tapahtumista ilmoitetaan, sen paremmin vuorotyöläisenä pääsisi osallistumaan 🙂 Kiitokset hyvistä keskiviikkotreeneistä vetäjille!”

Jymy

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close