Ryhdin kevätkisoissa hyviä tuloksia

Ryhdin kevätkisat nostettiin 28.3. Hyvinkäällä. Kisat nostettiin salikisahengessä ja kukin kilpailija sai valita itselleen sopivan nostomuodon ja kuulapainot.

Nostajat ja tuomarit yhteiskuvassa
Nostajat ja tuomarit yhteiskuvassa

Kisojen parhaat suoritukset palkittiin Kulmakonditorian lahjakorteilla. Palkinnot lunastivat Henri Lahti, joka nosti 24 kg long cyclessa erinomaisen tuloksen 70 ja Ida Maasalo, joka tempaisi kahteen kertaan; ensin uusi oma ennätys 24 kg 61 ja sitten 26 kg 45 toistoa.

Myös muut Ryhdin nostajat tekivät hyviä tuloksia. Kalle Pyykkönen teki 28 kg tempauksessa tuloksen 149. Tulos on 14 toistoa parempi kuin Pyykkösen nimissä oleva virallinen Suomen ennätys, mutta SE-tulokset noteerataan vain virallisissa SM- ja kansallisissa kisoissa.

Teija Rantanen paransi viikon takaista 24 kg tempauksen ennätystään 9 toistoa lukemiin 61. Minna Silvennoisen ennätykseen samassa lajissa parannusta tuli hiukan vähemmän, eli kaksi toistoa. Uusi henkilökohtainen ennätys on nyt 52 toistoa.

Anitta Eerola paranteli ennätystään 12 kg long cyclessa tuloksella 89. Tulos oli hyvä välietappi matkalla syksyn SM-kisoihin, missä long cycle nostetaan 16 kg kuulilla. Naisten kahden kuulan long cycle on tuolloin ensimmäistä kertaa mukana SM-kisojen ohjelmassa.

Reija Nikander nosti ensimmäisessä kisassaan 20 kg kuulalla, yhden käden long cyclessa tuloksen 64 toistoa.

Eveliina Koivula palasi kisatauolta hyvällä sykkeellä ja nosti 12 kg kahden käden työnnössä ennätyksensä 70 toistoa ja tempaisi 178 toistoa.

Jenni Kuosmanen nosti ensimmäisissä kisoissaan 14 kg yhden käden long cyclessa lupaavan tuloksen 109.

Kuusamosta asti kisaamaan saapunut tuore Suomen mestari Simo Kurvinen nosti perusvarman 24 kg tempaustuloksen 161.

Kisojen kaikki tulokset löytyvät kisatietokannasta.

Seuraavat salikisat Hyvinkäällä tullaan järjestämään viimeistään syksyllä.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close