Ryhti juhlistaa viisivuotista taivaltaan tempauskisoilla

Tammikuussa 2010 perustettu kahvakuulaseura Ryhti järjesti ensimmäiset kilpailunsa rekisteröityneenä yhdistyksenä 11.9.2010. Viisivuotista taivaltamme kahvakuulaseurana juhlistetaan kisojen merkeissä lauantaina 3.10. klo 15 alkaen. Kisojen pitopaikka – Talvisillan koulu, sekä laji – tempaus ovat samat kuin seuran ensimmäisissä kisoissa. Toivomme kisalavalle yhtä lailla ensimmäisten kisojemme veteraaneja kuin kokonaan uusia tulijoitakin.

Kisojen jälkeen juhlapäivä jatkuu saunomisen merkeissä kisapaikalla.

Ilmoittautuminen kisoihin 18.9. mennessä täältä

Ensimmäisissä kisoissa moni sittemmin seurassa aktiivisesti toiminut sai tulikasteensa kisanostamisen saralla. Mukana oli toki myös “kokeneita” kehäkettuja, kuten Pekka Taipale, Joni Lindfors ja Marko Suomi.

Videolla mukana mm. Minna Silvennoinen tempaus 8 kg 5 min. ja Ari Laitio tempaus 16 kg 5 min.

Mm. Marko Suomi ja Kalle Pyykkönen tempaus 20 kg.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close