Ilmoittautuminen syyskauden sunnuntaitreeneihin

Ryhdin sunnuntairyhmät jatkuvat keväältä tutuilla treenivuoroilla. Treenipaikkana toimii jälleen Crossfit Hyvinkää -sali, osoite Riihimäenkatu 89, Hyvinkää.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat!

Nuorten ryhmä 27.9. – 13.12. sunnuntaisin klo 14-15

Landmine-kyykkyMyös kahden kuulan nostamista harjoiteltiinOAJ 14 kg

Ryhmä on tarkoitettu 13-18 -vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksissa tutustutaan kahvakuulaharjoittelun perusliikkeisiin: etuheilautus, vauhtipunnerrus, työntö, tempaus ja erilaiset kyykyt. Lisäksi tutustutaan varovasti voimaharjoitteluun kehonpainoliikkeillä ja levytankoa käyttäen.

Salilla on käytössä kahvakuulia 6 kg ylöspäin ja Eleikon harjoitustankoja 5 kg ja 10 kg painoisina. Oman kahvakuulan voi ottaa mukaan, mutta se ei ole välttämätön.

Kausimaksu treeneistä on 30 € ja se sisältää syksyn 12 treenikertaa.

Mukaan tarvitaan urheiluvaatetus ja juomapullo.

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Vastuuvalmentajana toimii Kalle Pyykkönen (kalle.pyykkonen@gmail.com)

Aikuisten ryhmä 27.9. – 13.12. sunnuntaisin klo 15-17

IMG_20150125_153245  IMG_20150215_160729 IMG_20150329_161422 IMG_20150426_154418 IMG_20141123_165448IMG_20141123_163721

Ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille miehille ja naisille. Harjoitus on melko vaativa, mutta harjoitteet skaalautuvat myös aloitteleville nostajille. Osallistuakseen ei missään nimessä tarvitse olla huippukuntoinen.

Ensimmäinen tunti on kahvakuulaharjoittelua. Pääpaino on perusliikkeissä: työntö, tempaus ja rinnalleveto. Harjoitteita tehdään sekä yhdellä että kahdella kuulalla. Toinen tunti alkaa voimaharjoitteluosuudella, jossa käytetään kahvakuulien lisäksi levytanko- ja kehonpainoharjoitteita. Harjoituksen lopuksi tehdään kerrasta riippuen soutuintervalleja, kuntopiiriä tai vain kehonhuoltoa.

Syksyn 12 harjoituskerran aikana pyritään mukaan saamaan 2-3 vierailevan ohjaajan vetämää kertaa, jolloin sisältö tulee poikkeamaan peruskaavasta.

Salilta löytyy kahvakuulia 6-32 kg kahden kilon välein. Oma kuula tai kuulapari kannattaa kuitenkin ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa. Sillä tavalla varmistaa sopivan painoisten kuulien riittämisen.

Kahden tunnin harjoitus on tottumattomalle rankka pala, joten osallistujien kannattaa pitää huolta siitä, että ovat syöneet riittävästi päivällä ennen treeniä. Treeniä varten kannattaa varata riittävästi juomista ja tarvittaessa veden lisäksi voi siemailla urheilujuomaa tai muuta sokeripitoista juotavaa.

Kausimaksu aikuisten ryhmään on 60 € ja se sisältää syksyn 12 treenikertaa.

Mikäli olet esim. vuorotöiden vuoksi usein estynyt osallistumasta tai käyt harjoituksissa vain satunnaisesti, esimerkiksi pitkän välimatkan vuoksi, ota yhteyttä. Poikkeustapauksissa voidaan sopia kertamaksuista.

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Vastuuvalmentajana toimii Kalle Pyykkönen (kalle.pyykkonen@gmail.com)

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close