Ryhti palkitsee vuoden nostajat

Ryhdin hallituksen valinnat vuoden ryhtiläisiksi ovat Minna Silvennoinen ja Henri Lahti.

Sekä naisten että miesten puolella hyviä vaihtoehtoja olisi ollut useampikin. Esimerkiksi Teija Rantasen ja Ida Maasalon hienot nostot tai Anitta Eerolan nopea kehitys long cyclessa eivät toki ole jääneet huomaamatta.

Valinta osui kuitenkin Ryhdin kestomenestyjä Minna Silvennoiseen, jonka vuoden saavutuslistaan mahtuu EM-pronssi ja MM-kisojen viides sija 24 kg tempauksessa sekä Cup of Scandinavia hopeamitali ja SM-kulta 16 kg long cyclessa.

Minna Silvennoinen
Minna Silvennoinen

Miesten sarjoissa Teemu Tamminen, joka nosti SM-pronssia 32 kg long cyclessa, olisi ollut myös vahva ehdokas valintaan. Lisäksi Ryhdin miesnelikko Lindfors-Tamminen-Lahti-Majaranta nosti historiallisen SM-kultamitalin long cycle -viestissä.

Hallituksen valinta vuoden miesnostajaksi on kuitenkin valtavan työn harjoittelussaan tehnyt ja aktiivisesti seuran toimintaan osallistunut Henri Lahti, joka nosti hopeamitalit sekä Cup of Scandinaviasta että SM-kisoista long cyclessa 24 kg kuulilla.

Henri Lahti (oik.)

Lahti ja Silvennoinen palkitaan Kulma Konditorian lahjakorteilla.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close