Kahvakuulapuolimaraton Cup

Päivitys 14.2.2017: kilpailulla ei ole SM-arvoa. Kilpailusarja kuitenkin järjestetään nimellä Ultimate Girevik Cup Finland. 

IKMF-Suomen tiedote 13.2.2017:

Niukan osallistujamäärän vuoksi joudumme luopumaan SM-sijoitusten jakamisesta tämän vuotisen Puolimaraton Cupin yhteydessä. Osakilpailut tulevat palvelemaan Ultimate Girevik Cupin virallisina osakilpailuina sekä mahdollisena näyttönä MM-kisoja varten.

Osakilpailuita voidaan täten järjestää useammalla paikkakunnalla kunkin Stagen aikarajojen puitteissa:

Stage 1 – 1.1. – 9.4.
Stage 2: 10.4. – 15.7.
Stage 3: 16.7. – 22.10

IKMF-hyväksyttyyn tulokseen vaaditaan IKMF-hyväksytty tuomari. Lämmin suositus on että tuomari on livenä paikanpäällä, mutta IKMF-kelpuuttaa myös videotuomaroinnin.

UGC-tulokset tulee toimittaa tähän tarkoitetulla sähköisellä tuloskortilla minulle ja minä vien ne eteenpäin. Kisoja voi järjestää vapaasti cupin ulkopuolellakin ja samassa kisassa voidaan käydä virallisia UGC-suorituksia ja salikisasuorituksia. Kaikki kisat ja tulokset on syytä koota, nyt kun se on mahdollista, myös kisatietokantaan.

 

Kahvakuulapuolimaratonin SM-kilpailut järjestetään tänä vuonna cup-kisana. Suomenmestaruudet ratkotaan kolmen osakilpailun pisteillä.

Pistesääntöinä käytetään Ultimate Girevik Cupin sääntöjä  ja yleisinä sääntöinä IKMF:n maratonkilpailusääntöjä. Tulokset tullaan kokoamaan myös kansainväliseen Ultimate Girevik Cup -taulukkoon.

Ensimmäinen osakilpailu järjestetään Lohjalla 4.3., toinen osakilpailu Hyvinkäällä 1.7. ja kolmas osakilpailu Kokkolassa 30.9.

Ensimmäisen osakilpailun ilmoittautumisaika päättyy 19.2. Ilmoittautumaan pääsee täältä.

Suomenkielinen versio säännöistä löytyy Kahvakuulamaraton -sivuilta.

Nyt kaikki joukolla osallistumaan!

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close