Ryhdin leiri- ja kilpailumatka Tanskaan

Hyvinkään Ryhdin IV ulkomaanleiri järjestetään Tanskassa, Cup of Scandinavia -kisojen yhteydessä, pe-ti 16.-20.6.2017. Leiri on tarkoitettu kahvakuulaurheilijoille tai jo jonkin aikaa kahvakuulaharjoittelua harrasteneille kuntonostajille.

Lauantaina osallistutaan tavalla tai toisella Cup of Scandinavia -kahvakuulakisoihin. Sunnuntaina treenataan yhdessä tanskalaisten lajin harrastajien kanssa.

Matkan alustava ohjelma:

pe 16.6.

Lento Helsinki-Kööpenhamina, lähtö klo 19.20. Jatketaan junalla Kööpenhaminasta Næstvediin. Hostellimajoitus Danhostel Næstved 2, 3 ja 4 h huoneissa.

la 17.6.

Päivällä Cup of Scandinavia -kilpailu, johon matkalaiset osallistuvat kilpailijoina, tuomareina tai toimitsijoina.

Kisan jälkeen tutustutaan Næstvedin kaupunkiin.

su 18.6.

Harjoitellaan tanskalaisen valmentajan johdolla. Lisäksi yhteistreenit tanskalaisten nostajien kanssa. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Siirtyminen junalla takaisin Kööpenhaminaan. Majoittuminen Cabinn City -hotellissa.

ma 19.6.

Vapaata Kööpenhaminaan tutustumista valinnan mukaan omatoimisesti tai porukalla.

ti 20.6.

Paluulento Kööpenhaminasta klo 14.15, perillä Helsingissä klo 16.50.

Leirille ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Päivitys 15.3. : Leirille otetaan 12 osallistujaa. Tällä hetkellä paikkoja on jäljellä 2 kpl.

Leirin hinta sis. lennot, majoitus ja harjoitukset on 300 €, Majoituksen hinta ei sisällä aamupalaa. Ruokailut jokainen maksaa erikseen itse. Lisäksi kukin maksaa itse junamatkat Næstved-Kööpenhamina-Næstved, sekä matkat lentokentältä ja lentokentälle. Leirin hinta voi vielä laskea, jos saamme matkalle tukijoita.

Maksu maksetaan kahdessa erässä niin, että ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 30 € varausmaksu ja loppuosa laskutetaan toukokuussa.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos matkasta luopujan tilalle saadaan lähtijä toukokuun loppuun mennessä rahat voidaan palauttaa.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close