Suomen Cupin finaali Hyvinkäällä

Kahvakuulaurheilun Suomen Cup huipentuu Hyvinkäällä lauantaina. Cupin finaali järjestetään Puolimatkan koulun salissa klo 11 alkaen. Kilpailu kestää noin kaksi tuntia.

Finaaliin on karsittu parhaat nostajat alueellisista alkukilpailuista. Kilpailumuotoina nostetaan biathlon, long cycle ja tempaus. Kaikki eri kuulakoot nostavat samassa sarjassa ja painavammasta kuulasta saa tulokseen aina suuremman pistekertoimen.

Järjestävää seuraa Hyvinkään Ryhtiä kilpailussa edustaa kuusi nostajaa. Tuore MM-vitonen Aleksi Tuhkasen -78 kg ja Teemu Tammisen +78 kg lajina on long cycle, eli rinnalleveto-työntö. Minna Silvennoinen nostaa tempauksen naisten -58 kg sarjassa ja Tero Lehtinen tempaa miesten +78 kg -sarjassa. Syksyn kisoissa hienosti menestyneet hyvinkääläiset Satu Kurki +63 kg ja Jenni Kuosmanen -63 kg kilpailevat naisten long cyclessa.

Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close