Ryhdille uusi hallitus

Ryhdin vuosikokous pidettiin 7.1.2018. Kokouksessa valittiin seuralle uusi hallitus tulevalle toimintavuodelle. Valituiksi tulivat Teija Rantanen, Jenni Kuosmanen (sihteeri), Riina Lehtinen (rahastonhoitaja), Mari Murto (pj) ja Tanja Peltola (vpj).

Hallitus kokoontuu lähiviikkoina suunnittelemaan tulevan kauden toimintasuunnitelmaa. Tiedotamme tulevista  tapahtumista verkkosivustolla ja Facebookissa.

Jäsenmaksu tulevalle kaudelle on 15€.

Avoimet treenit jatkuvat Hyrian salissa, Kauppalankatu 18, aina sunnuntaisin klo 13-14:30. Mukaan treenaamaan mahtuvat kaikki, uudet ja kokeneet kahvakuulaurheilijat. Vetovastuu treeneissä vaihtuu viikoittain. Luvassa siis monipuolisia ja erinäköisiä treenejä, tekniikkaa ja ehkä vähän hullutteluakin.

Uusi hallitus kiittää pitkäaikaista puheenjohtajaa, Kalle Pyykköstä erinomaisesta ja ahkerasta työstä Hyvinkään Ryhdissä ja kahvakuulaurheilun parissa. Toivottavasti näemme  Kallea vielä treeneissä ja tulevissa tapahtumissa.

Mari Murto 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close