Kevään ja kesän ohjelmaa 2019

Kevät tulee kovaa vauhtia, toukokuussa siirrymme ulkotreeneihin!

Paikkana on vanha tuttu Sonninmäen puisto, samoin treenien teemat noudattavat tuttuja kuvioita: toiminnallista harjoittelua, voimaa ja kuulannostamista.

Alkamisaika siirtyy eteenpäin, treenit ovat sunnuntai-iltaisin klo 18. Tarkempaa tietoa ulkotreeneistä tulee Ryhdin nettisivuille ja FB-sivulle, pidä niitä silmällä!

Kevätkauden viimeinen sisätreeni on 28.4. Hyrian salissa. Silloin on tarkoitus pitää hyvin epävirallinen, vapaaehtoinen ja kannustava salikisa Ryhdin jäsenille. Kaikentasoiset nostajat ovat tervetulleita osallistumaan, nostomuodon  ja kuulapainon saa valita itse, ja nostoajan voi valita 5 tai 10 minuutista.

Rohkaisemme kaikkia sunnuntaitreenaajia ja muitakin jäseniä mukaan tsekkaamaan oman kevätkuntonsa, ainakin huhtikuun alun tempaustreenissä nähtiin, että kaikki pystyvät nostamaan vähintään 5 minuuttia kevyesti ja hyvällä tekniikalla!

Osallistuminen ei maksa mitään, haluamme vain, että kaikki nostajat myös ovat valmiita laskemaan yhden seurakaverin nostot. Näin kaikki pääsevät sekä nostamaan että “tuomaroimaan”. Tekniikkatuomarointia ei tarvitse pelätä; Mari Murto toimii “päätuomarina” ja tarkkailee kaikkien nostajien tekniikkaa. Pääasia kaikille on osallistumisen ilo. Palkintoja ei jaeta eivätkä tulokset siirry kisatietokantaan, mutta tämä voi olla hyvä ponnahduslauta aloittaa kisanostaminen ilman paineita. Kahvia ja pullaa kaikille kisaajille 🙂

Toivoisin, että kilpailusta kiinnostuneet vastaisivat minulle  mahd. pian meilitse, jotta voin rakentaa ilmoittautumisten perusteella nosto- ja tuomarointilistan.  Ilmoita vain nimesi, nostomuoto ja kuulapaino, osoitteeni on rantanenteijam@gmail.com

Voit myös tulla tekemään tuolloin “omaa treeniä”, jos uskallus ei vielä riitä kisaan, mutta olisi kiva, kun kaikki ilmoittautuisivat seurakisaan, viim. 21.4. mennessä.

Lisäksi vielä pyyntö: tsekkaathan, että olet maksanut jäsenmaksusi tälle vuodelle. Osa maksuista on edelleen saapumatta; joku on saattanut unohtaa, joku toinen taas jättänyt maksamatta muista syistä. Emme sakota ketään myöhästymisestä, mutta mikäli et enää halua jatkaa Ryhdin jäsenenä, olethan ystävällinen ja ilmoitat siitä meille, niin poistamme nimesi jäsenluettelosta.

Maksutiedot ovat: Hyvinkään Ryhti ry, Tilinumero: FI62 5062 0320 1741 58, Summa: 25€, Viite: 1009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close